welcome.dude :DD

My Photo
PeTaLiNG JaYa, SeLaNgoR, Malaysia
Hey sweety ♥ my name is Waidah Latif :DD sweet 15 . Yess I am pMR candidate :O Let's enjoy my life .ohh , don't forget to leave your comment n be my follower :) tq .

Sunday, March 23, 2014

Kawan Se-be-nar

Waktu  : Tauhid
Tajuk    : Da'watul Quran
Guru     : Ustazah Maryyy ,

Hey , guys . Assalamualikum ^^

korang tau ape kene mengena kawann dengan kelas tauhid ? mcm ni , ustazah maryyy suruh kiteorang menghafal sambil berdiri , Aku ni jenis lambat dalam menghafal ,tapi , aku tetap mencuba . cuba . cuba . dan terus mencuba . Dalam keadaan aku mencuba ! time tu , ramai dah pergi menghafal , Aku tengok diorang dah pergi ,semangat aku jadik down , down and down ! er ,"semua org dah duduk" . sampai lagi dua ke tiga org je lagi tak duduk . termasuk aku * rase mcm nak menangis time tuhhh weyhh , yang aku paling bengang bile diaorang dah duduk pastu buat kerja sendiri :3 APTB ~ , okey time ni lahhh . ade seorang hamba Allah dtg dan membantu aku , hehe . siapa ?  adelahh . thanks friends .
                     
                    

conclusion ,
Dari mcm segi dan  tempat kite boleh kenal siapa kawan sebenar yang ade bile kite susah dan senang ? Bukan senang jee dorang ade , susah pon  ken ? insyaalah , aminnnn ;)


Friday, October 11, 2013

we already FREEEdommmm !

Hey guys !

        Finally , 09/10/13 . kami dibebaskan dari jajahan PMR ! ahaha , kay , jgn seronok sgt , banyak lagi halangan pada mase depan ! My teachers said that no  MERDEKA for us ~ kay fine !!!! ahaha , pepon Alhamdulilah :)

                                    

Monday, September 16, 2013

He's makes my life complete ;)

                   
                Syed Muhammad Ammar Rizqi * Love him s0ooo muchhh , Budak kecik tuhhh ;) The one that I can't life without ~ He's makes mylife complete . No wonder lhaa aku syg dye lebih sebab dye my first nephew :) He so cute , handsome ;) oh my god ^^ nothing is better than him -,- Love youu babeh ~                                      
                       
                 2s9ugo11lyfy4v7tbyne0jyibvkimucg

Sunday, September 15, 2013

Let's me decide my life :/

                                       

Hi Guys ,

        Sad thing that i never ever lose in my mind . erm , just now , i check the Saps ( sistem analisis peperiksaaan Sekolah ) , oh , my trial  result ! terokkkk gilak -,- mcm mne aku nk aku nk mohon kolej vokasional ? erghh , i'm really upsad :'/ huhhhhh , so , how ? tkkan lhaa aku nk stay Assyakirin till form 5 ? erm , kalau dah memang Allah takdir en aku mmg kt situ * i accept it . tapi aku tak nk amek SMA . ma , please , i beg you . only for this ^^ , let's me decide it :'/ I HOPE . I HOPE . I HOPE ~

Tuesday, August 13, 2013

Raya , Raya , Raya !

Assalamuaalaikum ;)

     Guys , korg tau ? Raye taon ni mmg membosankan ! er , tak ramai pon yang balik :/ sedih kot ! tpy yg bestnyerr dpt g kubur raye pertame  :) HaHa , aku rindu Pakteh aku ;)  Dye baek sgt ^^ , Raya pertama :  mase ni org KL tak ramai blik lagi :3

                          http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/1095042_4535540285418_329603320_n.jpg  

Malam Raye pertama :) best lah jugak :/

             http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/q92/1170661_4534543780506_334682149_n.jpg

ahaha , yang tk boleh bla , mase ni ! tengok bola ramai-2 , walaupon tak ramai mane  -,-

                       http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/1150389_10201107175575800_21468862_n.jpg
raye ketiga , ade buat kenduri siket , jemputan : member assyakirins abg affan :O err , aku tak kuar , sebab tu tak perasan sape yang dtg ! yang aku tau , topek ! sebab dye bawak kete viva dye tu :3

                           http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/996916_4522386716587_799231124_n.jpg

 Malam tu pulak , Kak mida + kak jannah dan Kak syera dtg beraya ;) untong betol aku ! ahaha . malam tu jugak , aku and family gerak gi hotspring GADEK ;) best :o

                           http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/1098113_10201112108659124_632843233_n.jpg


ini jelaaa , cite rayee aku , tk best mane :/ mesti korg nyerr cite lagi best en ? ahaha . untonglaaa , act , banyak lagi citerr , cume malas nk cite panjang-2 . k bye ^^




Monday, August 5, 2013

6 pesanan Imam Ghazali :)



Nafsu paling BESAR ? now , u can change to the smallest one ;) .

Lidah paling TAJAM ? sekarang korg bole tukar jagi  ia paling lembut ;)

Solat paling RINGAN ? boleh tukar ia jadi paling BERAT ditinggalkan sekarang ni :) 

Mati paling DEKAT ?  maka berusahalah untuk berbuat PAHALa sekarang ni !~

Amanah paling BERAT  ? maka jagalah amanah sebaiknya terutamanya amanah kita pada Allah sekarang

Setuju ? nk follow ? Masih sempat untuk berubah.  




 

Selamat Mencuba semua :) 

Trial yang semestinye teruk -,-

Hi Readers ;)

      Last week , trial pMR telah pon dijalankan dengan lancar :P err , korang tau ? aku jawab pekse main-2 :/ sedyh nyerrrr , ta bace buku langsung . ishhhh ! rase nk bunuh diri jerk ! TRIAL oh TRIAL ! aku ta suke kau ~ Aku harap Real pMR aku dapat jawab betol-2 ? may i have an A please ? may i , may i ? i hope it so :) aminnnn  (^^)