Saturday, July 19, 2014

Sayutians Memorie's ツ

Assalamualikum Guys ^^ amacam puase ? Ada FULL ka ? hehe , harap macam tu lah . erm , dah nak raye dah :v Mesti tak sabar nak jumpe sepupu-II yang Giler-II , Ahaha . Cakap pasal " jumpe " . Aku terjumpe Video ni kat dalam lappy abang aku ! Fuhh , rindu babe :) time form three :/ Tak caye , ce tengok ! Jap-II , pause lagu kat atas tu dulu , trima kasih ;)

video

Best ken ? ahaha . Aku tak pernah lupe korang Dude , Thanks sebab support aku dari belakang ^^ ' Sayang Korang sampai Justin Bieber masuk islam ' . Bile die dah masuk islam , aku nak kawin dengan dye , then lupekan korang . Euwwww , teruk ! aku takkan lupe korang sebab jantan tak gune ni :3 ahaha . mengarut k mengarut . See ya , Bye !

#prayforMH17+Palestin

Friday, July 18, 2014

Hagemaruu , tak maluu :o

Hello Readers ^^

Thanks kerana setia membaca blog sayee yang hambar ni :3 ahaha , especially . Both of them :)

                                              

                                             <-- Munirah Durrani + Fatihah Sukri --> 
Thanks - a - Lot !


Fatihah a.k.a Lalat ? hehe , tak baik kan aku ni ? suka hati jee bagi gelaran kat orang tua mcm die ^^ Wheres your respect wahidah ? kiddin' jaa sister * Mesti tertanye tanye kan kenapa lalat ? tengok lah muke die ? nampak pun dah tau kenape . Best ade Junior mcm die , Sporting Gituu % haha :)

Munirah a.k.a Moon ? Ahaha , die ? awesome habes boh ! hehe . My Roomate . My Junior . My Do - Rae - Mon . ahaha . ape tuu ? Doraemon lah , ngee ~ tak boleh bla dengan perangai gila-II dye . Hampehh . Die tak suke orang bezakan die dengan kakak die . samee lah aku :3 Kite Geng Dude ;)

Add them at Facebook :

  • https://www.facebook.com/tehasitinurfatihah
  • https://www.facebook.com/munirahdurrani

Also Twitter :

  • https://twitter.com/FatihahSukri99
  • https://twitter.com/munif_rabbani

GTG , Bye . Homework memanggil ^^

   #prayforgaza

Friday, June 13, 2014

Cheater %

Hello Guys ^^ .

3 Days left , we will back to the school , ahaha ;) dannn , aku tak sabar nak jumpee member akuu ni :

                             

Si Cantek + Molek + Ayu + Alim + Captain + Spiker + Prefect :/ Nur Syakirah Abd Aziz ^^
erm , Pada mulanya  , memang akuu anggap die macam ni . But , unexpected die memang out of my Ball . hehe . apakah ? Dia jahatttt , die aniaya akuu ? aku tak nak cerita ape yang dia buat , kalau aku cerite mesti mengaibkan dye --' ken ? Biarlah korang nak anggap aku ni ape pun . Sampai hati die buat aku macam ni , padahal aku rapat dgn die kot ? Cikgu semua sanjung die ^^ untonglahhh , rapat ? ade CABLE besar dalam skolahh bolehh lahhh ;) ahahaha . aku pun addeee --' tapi hampehh :/ Tak kesah pungg mehh , hmpphh , MOTIF entri blog pasal dye ? 

LUAH PERASAAN ? ahaha , sebab AKU SAYANG DIE LAHHH <3 GooD LUCK mengecapi cite-2 mu wahai kawan . Dannn , the most important thing , aku tengah menunggu kau cakap kat aku perkara sebenar . #menunggu ^^ 

Kay ! ngamm_choyy ,
yourbelovedfriend_

Monday, June 2, 2014

Kiyelll marriihhh ! HaHa :D

Hello Readers :)

Diatas permintaan saye perlu mengupdate tentang rombongan asrama ke Kuala Lumpur . Ahaha , malas sebenarnya nak membuat ayat , sebabnya karangan BM bukan A+ pung :/ apepon . nak bagitau yang buat kali pertamanya di dalam sejarah dunia rombongan asrama tidak diserta pelajar tingkatan lima . ahaha :D pepon tahniah kerana telah memecahkan rekod :) actually , mereka ade sebab mereka sendiri ;) Aku jee yang faham ^^ .

Rombongan asrama mesti lah ade warden en ? so , warden -2 tersayang pon ikut sekali :)))))

Kiteorang naik bass Ukhwah Harmonis , Bas yang same kiteorg ke pangkor . orang yang same :3 semua lahh same :/ ahaha , ce tengokkk diorang ? SELFIE bhaiii --' dlm bas pung bolehh ^^

             


Kiteorang pergi banyak tempat , such as , Istana Negara / Muzium Negara / Muzium Kesenian Islam / Masjid Negara / KLCC / Aquaria , bosan en ? ahaha ,and the last place is I-City  memang ohsemm gituuu . Kiteorang masuk macam-2 tempat :) *SCREAM PARK PALING BEST ? ye lah kot ! hehe .

-Muzium Negara :-





-Muzium Kesenian Orang Asli :-

                         
                         

-Muzium Negara :-


                   




- Islamic Art Museum Malaysia



KLCC / Aquaria

 
 


ahaha , tak semua tempat boleyh amek gambar --' battery pulak low ? er ;) I-city tak de gamba langsung . sob . sob ;) tak mengapa lah . yang penting kiteorang enjoy ^^ ahaha :D aku dapat beli jam untuk kak fara ;) mase pergi tu bufday dak kiyll , esok nya birthday kak fara :) Harap dia suka <3

Kay lah u olls , tak larat nak menungkat mate lagi ^^ Choiiiyyy !

MarioForever :)


Saturday, May 31, 2014

Kenangan maniiiissss bersama akak-II tersayang :O

HEy , Lamee tak entri blog niii ;) hehehe . nak cerita kat korang pasal rombongan ke Pangkor . Actually , ni rombongan form 5 , tapi gedik-II menyempittt . tak malu en ? ahaha :D kesah ? Jejak je di perak kiteorang ke KELLIE'S CASTLE :/
 
and then kami ke GUA TEMPURUNG ^^ banyak cerita kat sini , aku + kak qiba + akiyll lumbe lari dengan dak izzat asyraf --' tahu sape menang ? aku laaa , hee :) 


                                             
 

Lepas tuu , kiteorang gi makan . lepas makan check in Hotel apetah name dye ! Dekat Lumut , Aku satu bilik dengan kak Alya ngan kak Nadia :)

                         
                       
yang weird tuu aku ! ahaha , sebabnye , aku memang tak suke b'gambar :) trima kasih kerana memahami :))) kiteorng jalan same -2 . Malam tuh kiteorang makan burger tak sedapp plus air abg hensem :o ngekkk ! ahaha , kiteorg jee tahu bende ni --, kiteorg bertentangan arah dengan budak-2 laen , semua org ke kanan hotel dan kami ;) act , sesat ! hehe . tapi kamii bahagia jeee kay ! NEXT Day , kiteorang ke Pangkor . Before that , we're getting lunch together . dekat KFC .
                                  
Jeti Pangkor ;)

 
Sampai kat Pangkor kiteorg dapat van pink tuu ! ahakz , aku ? naik dgn ustaz kamil :/ nganga-2 je mampu ! er --' driver van tu bawak kiteroang ke KOta Belanda , Tempat sotong besr tuu , Galeri Pangkor , tempat beli-2 key chin murah then pulang ke Hotel ke-2 kat pangkor .

                           
                               


                             
                  
Hotel ? aku still ngan roomate aku , kak alya ngan kak nadia .

 

Ahaha , ohsem time ;) petang tuu , kiteorg ke Pulau Pangkor dan menaiki Banana Boat * perhhh , 


Balik tuu , kiteorg kene marah dengan Bonda . Malam tu pon :) pepe pon . bende dah jadi en ? Malam tu , ade BBQ , nasi lemak then celebrate Teacher Sharifah Birthday ;) 
                   
              

Lepas kene marah kiteorang keluar membeli-belah dgn senang hatinyeee ;) ahaha , aku beli macam-2 :) Balik Hotel pung lambatt ,bangun pon lewat jugak lahhh --' hehe , Pagi tu check-out pukul 11 then van pink tu bawak kiteorg ke jeti pangkor . 'Driver' , colan-colan nye ialah :-

                               


 
ahaha , comel en ? van ni ade lah dlm 8 buah , atau lebih membawa muatan Assyakirin *  ahaha . tiba di Jeti Pangkor nak pulang ke Lumut :)

                 



Semua org ade kat bahagian atas feri , sampai aku dengann akiyl kat bawah , ahaha , camera ni ade kat kak alya , hehe . jap-2 . aku tercengang tengok pasangan yang mencurigakan ni :/ asal dorang beli baju same ? er , geli aku tengok weyh !
 

erm , abaikan ;) Lepas tu kiteorang ke MENARA CONDONG ;) ahaha , kat sini limited gilak mase dye --' tak kesah lah tuu , yang kesah nya kiterorang sempat makan jee , tak sempat naik pon . 


                         
                                       
                                         

Actually , aku dengan kak qiba takk sempat makan punn , sebab nye mak cik masak bertahun -- DUMFOUNDED --' bonda pulak mara-2 , upsad weyh :'/ dah la tengah kebuluran ,ahaha , Lepas tu , balik . erm , dah semua tak nak balik :'( ahaha :D nak pergi toilet lah , apelah --' ngek-ngok betol . pepon . rombongan yang paling ohsemmmmmmm :) semua ni tak boleh didambarkan oleh pembaca ;) yang melalui nya yang tahu betape bestnya :) ahaha , ayat apeka ini ? k ar , cau :D BUBBYE !

AKAK MARIO ^^